Noua reguli de aur pentru a fi sanatos, propuse de celebra terapeuta Maria Varlan


Maria Varlan, doctor in medicina alternativa, bioterapeuta celebra a anilor 90, discipola a prestigioasei Djuna, sintetizeaza in cartea sa "Tratamente naturiste, recomandari si sfaturi", noua reguli de baza pentru mentinerea sanatatii.

Le redam mai jos, spre folosul tuturor, in speranta ca le veti introduce intr-o masura cat mai mare, in obiceiurile de zi cu zi.
 

1. Niciodata sa nu va ganditi ca va puteti vindeca fara ajutorul lui Dumnezeu. Rugati-va zilnic pentru binele tuturor. Nu cautati explicatii pentru lucrurile pe care oricum nu le-ati intelege, ci acceptati ca nimic nu este intamplator, situatiile neplacute din viata dvs. fiind, de fapt, o consecinta a unui "ceva" de mult trecut.
 

2. Nu mancati niciodata dimineata pana ce nu v-ati golit colonul!
 

3. Nu uitati ca diferite boli, precum cancerul, vizeaza sistemul imunitar, indicand o grava tulburare a acestuia, de aceea consumati zilnic legume si fructe (nu medicamente), pentru ca ele vor aduce aportul necesar de vitamine care sa mobilizeze celulele. Vitaminele si mineralele vitale sistemului imunitar sunt: A, B2, B3, B5, B6, C, E, Mg, Fe, Se, Zn.

Spre exemplu, 3 lamai pe zi si doua legaturi de patrunjel, adaugate alimentatiei zilnice, pot face minuni.
 

4. Introduceti in alimentatie laptisor de matca, deoarece, acesta stimuleaza imunitatea, actionand asupra glandelor endocrine.
 

5. Nu va pierdeti noptile! Lipsa odihnei este cel mai puternic inamic al oricarui organism viu. Priviti natura, studiati-o cu maxima atentie si veti observa ca echilibrul dintre activitatile diurne si nocturne, este secretul sanatatii, al longevitatii si al echilibrului psihic.
 

6. Kilogramele in plus combateti-le cu ceaiuri de urzica, musetel si coada soricelului, in aceasta combinatie, neindulcit!
Consumati aproximativ 5 cani de ceai pe zi.

 

7. Renuntati la prajeli, grasimi si alimente rafinate, cum este uleiul rafinat, zaharul alb si orezul alb.
 

8. Nu mancati nimic in afara de fructe dupa ora 7 seara.
 

9. Nu va pierdeti pentru nimic in lume echilibrul sufletesc, pentru ca va veti pierde de fapt pe dvs. insiva. O forma de lupta impotriva starilor afective negative este miscarea in aer liber. Dar, mai presus de orice, nu uitati sa iubiti si sa iertati, pentru ca in lipsa umanitatii, in lipsa firescului, deci a echilibrului, nimic nu va va reda sanatatea si viata.


Daca ti-a placut acest articol apreciaza pagina noastra de facebook




 
 

Spune-mi daca ti-a placut acest articol